dilluns, 10 de gener del 2011

SETMANA DE LA PARRÒQUIA

Hola joves!!

Molt bon any a tots i totes!!

Amb el nou any arriba el primer evento parroquial del 2011: La SETMANA de la PARRÒQUIA, que comença avui i acabarà el diumenge dia 16.
Ja sabeu que és una data important ja que celebrem l'aniversari de la fundació de la nostra parròquia. Si no he contat malament, ja en complim 34!!

Durant la setmana es realitzaran diferents actes però us en destaco un parell que són els més importants.
-Divendres dia 14 al vespre hi haurà la missa pels difunts de la Parròquia
- Diumenge dia 16 a les 12:00 hi haurà la Missa Major de la Diada de la Parròquia (la tradicional missa de les espelmetes). Aquell dia es suspendran la resta de misses de la parròquia. Com sempre, després de la missa hi haurà dinar de germanor a la Mariana (els interessats podeu comprar el tiquet a la Nerea) i després de dinar EL SUPER FESTIVAL!!

No cal dir que esteu tots convidats a participar de tots aquests actes i que la parro compta amb la nostra presència i participació. Especialment a la missa de diumenge i al festival.
Ja sabeu que el festival és el moment de l'any per fer sortir totes les nostre habilitats ocultes, aquelles que la nostra vida diària (sèria i responsable!!) no ens permet mostrar.

Deixeu sortir els payasos, músics, malabaristes, titellaires, cantants, conta-contes, ballarins,... que porteu a dins!!

Us agrairem que ens informeu de les actuacions que teniu ganes de fer el més aviat possible, per poder fer el programa. (si pot ser abans de dimarts millor que millor)

Petonets i bona setmana!!

Consell de joves.