dilluns, 19 de maig del 2008

Todo llegará (Rebeca Jimenez)

Segurament aquest nom no os sonarà a ningú de vosaltres, en canvi a alguns altres si ja que aquest cap de setmana no he parat de parlar d’ella, i és que la setmana passada gràcies a un amic de Madrid i després de llegir algunes coses per internet, vaig descobrir-la i així quedar enganxat totalment a ella i la seva música.


Be, darrera del nom Rebeca Jimenez, hi ha una noia de 33 anys nascuda a Segòvia i que actualment resideix a Madrid; ha estat a cavall d’aquestes dos ciutats on s’ha produït la seva explosió musical i és que aquesta noia desprès de lluitar durant molt de temps i tocar en molts pub’s i locals ha aconseguit gravar el seu primer àlbum. El cd en qüestió es publica demà dimarts amb el titol de: Todo llegará


Si teniu ganes de sentir algo nou i totalment desconegut fins ara en el mon musical aquesta és una excel·lent oportunitat, i és que darrera d’aquesta cantautora que toca el piano i amb un sentit de l’humor molt agut i un caràcter molt interessant hi ha unes lletres molt, molt, molt maques; per cert... jo com és evident el compraré.

Alguien a quien abrazarnos
:








Fins aviat!
PETONS


Oriol Saura