dijous, 23 d’octubre del 2008

La foto: assamblees productives!

Fa temps es va iniciar en aquest bloc la secció "la foto" on la idea era anar penjant de tant en tant fotografies "manipulades" amb un cert toc d'humor (o no). Bé, aquí va una nova aportació a la secció amb una foto sobre l'assamblea de joves... i els grans debats religioso-humanitaris que fem!!... (primer llegiu lo groc, després lo verd,... finalment lo blanc!)



Si voleu saber el que vam tractar a l'assamblea... la propera vegada veniu!!!! jejeje. I sinó, estigueu atents perquè aviat podreu llegir-ho en l'acta que properament es penjarà en aquest blog i en la web de la parròquia (amb algunes fotos decents).

PS. les imatges i comentaris poden haver estat certs o no.
PS2. en "teoria" si apreteu sobre la imatge es farà gran i podreu llegir els comentaris... a la pràctica...

7 comentaris:

Salva ha dit...

Osti que fort, mentres anaves fent fotos, et va donar temps d'anotar tot el que deiem. Perquè es que ho has copiat exactament.

Pilar Agustín ha dit...

Jajajaja, genial!

Sara ha dit...

El pròxim dia ja podeu estar segurs que no em perdré aquesta assemblea!!! Així que vau parlar de la famosa "cursa de llits"??? ;-)

Anònim ha dit...

Txaro! Al comentari del Genís, t'has descuidat de ficar que ho apanyaria tot amb precinto!!! Jajaja

Anònim ha dit...

jajjaa.a..... m'encanta txaro! genial!!

Unknown ha dit...

És més ràpida que Lucky Lucke, més rapida que Ronaldinho en una barra lliure …

Fins aviat!
PETONS

Joves Sant Ignasi ha dit...

Osti!! Que bo!! Amb tant catxondeo espero que al final es participi a la cursa de llits. No ens passi com amb l'aplec del Caragol que no ho hem arribat a fer mai!!
Marta