dilluns, 22 de desembre del 2008

Portada del Pessebre


El camí ja fa temps que va començar... Per aquestes dates però força temps enrera una família havia iniciat una ruta de descoberta i d’encontres. Es trobaven en camí, un camí que no sabien ben bé què comportava ni cap a on els portaria però sens dubte era un camí viscut amb intensitat. Es tractava doncs, d'una ruta de Fe, una ruta basada en l’Amor que es tenien Maria i Josep, un Amor que volien transmetre al Fill de Déu... . Un recorregut que comportaria la Bona Nova al món... un pas a pas, un poquet a poquet que canviaria el món. I ells, ells no ho sabien. Vivien amb senzillesa i naturalitat un moment tan important.

El millor d’aquella història entre Maria i Josep és que el seu camí de Fe, el seu camí de descoberta, d’incertesa ,d’intriga i emoció però sobre tot de VIDA, encara és viscut avui en dia arreu del món. Encara avui hi ha joves que caminen, joves que busquen i joves que actuen i volen portar la Bona Nova al món o simplement a un petit racó de la Natura perquè arreu es faci saber que Jesús és entre nosaltres per viure la vida amb Amor al nostre costat.



Portada del Pessebre (Joves St. Ignasi) 21.12.2008

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin goig que fa!! Quins paisatges! Quin caliu!! Quina enveja!! Què waaaaai!! Espero l'any que ve poder compartir-ho amb valtres!!!

Una abraçada

tx

Sara ha dit...

Em sap greu no haver pogut venir... A veure si l'any vinent.

Un petonàs