dijous, 15 d’octubre del 2009

PREPAREM IL·LUSIONATS EL NOU CURS D'ESPLAI I JOVENÍVOLS

(a la fotografia falta el consiliari, Marc Vilarassau)

El diumenge 11 d’octubre, tots els monitors d’Esplai i Jovenívols vam reunir-nos al Col·legi Claver. L’objectiu? Fer una jornada intensiva de preparació de les activitats per als infants i joves de l’Esplai i Jovenívols: pensant centres d’interès, decidint quines activitats poden ser més apropiades, coordinant-nos monitors de grans i de petits, motivant-nos per tal de poder transmetre la il·lusió a qui s’apunti...

La valoració? Els equips de monitors ja estem llestos i amb ganes. El dia de programació va ser molt profitós i ens va permetre tenir les activitats ja decidides, els caps de setmana d'excursions ja fixats i el cap ple d'idees entusiastes per poder realitzar.

L’esperança? Que ningú d’entre 6 i 16 anys es perdi l’oportunitat de trobar un grup de la parròquia que li escaigui, amb qui divertir-se els dissabtes i compartir riures i converses; que molts nens i nenes, nois i noies puguin gaudir del projecte que pels monitors ja fa unes setmanes que ha començat... però que només començarà a prendre forma i sentit a partir d’aquest dissabte dia 17 d’octubre, data d’inici de curs per a l’Esplai i Jovenívols de la Parròquia de St. Ignasi.

L’equip de monitors

5 comentaris:

Txaro!!! ha dit...

quin equip de monitors més waaaaai!!!
buaaaaaa nens, aquest any m'oloro que serà fantàstic, més que fantàstic... extrafantàstic!! més que extrafantàstic... extraextrafantàstic!!! prepareu-voos monis perquè el curre que ens pegarem serà proporcional a lo bé que ens ho passarem i totalment desproporcional a tot el que rebrem per part dels nanos!! I nens!! prepareu-vos perquè ens ho passarem tant i tant bé que mira... fins i tot potser sortim a la ràdio de lo famosos que ens fem!!! aniiiiimos equipo!

Anònim ha dit...

Gràcies Regins per aquest fantàstic escrit!

Anònim ha dit...

Regins = Regina.
Fantàstic = Fantàstic.

Anònim ha dit...

Ps. si algú més fa un comentari, potser no caldrà que estigueu llegint tantes ximpleries. ;-)

tx

Blanca Salinas Roca ha dit...

La txa necessita començar l'esplai jaaaaaaaaa jiji I JO TAMBÉ!!!!!!!!!!!!!