dimecres, 21 de gener del 2009

Grup de Joves Universitaris (la Mariana)

Des del curs passat es va formar a l'Acadèmia Mariana un Grup de Joves Universitaris amb moltes ganes de reunir-se i compartir el seu dia a dia. El grup està constituït per un conjunt de joves tots ells universitaris, tot i estudiar carreres ben diferents, que provenen de parròquies diverses, però tots amb un tret comú, que en el moment de la formació del grup o bé no pertanyien a un grup concret i en buscaven un, o bé el seu grup s'estava quedant sense gent. Així doncs tot junts van decidir crear un nou grup acompanyats de 3 monitores ben maques.

Ens reunim cada dissabte de 11 a 13h a l'Acadèmia Mariana de Lleida i allà compartim les nostres vides. Realitzem activitats variades, d'entre les que voldríem destacar la Revisió de Vida, la Relació personal amb Déu, l'Estudi de l'Evangeli, l'Eneagrama, tallers variats, cine i cançó fòrum, entre d'altres.



D'altra banda, no només ens quedem a la Mariana ja que organitzem sortides o bé participem en activitats externes com ara recessos, pregàries, trobades de Pasqua, tallers... i també convidem a que ens visiti gent vinculada a organitzacions que considerem interessants per tal que ens informin del que fan en el seu àmbit.

Així doncs podeu veure que realitzem un seguit d'activitats molt interessants, divertides i enriquidores que ens mantenen units setmana rere setmana per a aprendre sempre quelcom nou i poder compartir una estona tots junts.

I ja per últim dir que som un grup obert, així que si estàs buscant un grup de gent jove al qual pertànyer o si t'agradaria compartir amb nosaltres uns moments cada dissabte al matí, només cal que et posis en contacte amb el grup.

Salutacions,

Grup de Joves Universitaris de la Mariana



Marta Sangüesa


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si señor!! qué majo que es el grupo de jóvenes de la Mariana!! viva!!!

Blanca Salinas Roca ha dit...

Que diu que hi ha un
Moviment
d'Universitaris i
Estudiants
Cristians.......?????

Que fuerte, que fuerte me parece! Lluis et sona?

Un fins aviat!

Lluís ha dit...

Eh? Por MUEC no me viene nada.