dilluns, 12 d’abril del 2010

ESPLAI - JOVENÍVOLS!

Hola a tots i totes!!

Ara fa temps que no escrivim res aquí i hem pensat que ja era hora de fer-nos presents!! El cert és que hem estat bastant ocupats fent tota classe d'activitats, jocs, gincames, reflexions, excursions i moltes coses més... i no havíem tingut massa temps per aturar-nos a compartir-ho!


El primer de tot que us hem d'explicar, i que segurament molts de vosaltres ja sabeu, és que aquest any ens hem unit l'Esplai (de 1er de primària a 6è de primària) i Jovenívols (de 1er a 4art d'ESO). Després d'algunes reunions intenses de principi de curs, de valorar els pros i contres, de pensar en les dificultats que ens trobariem i en els aspectes positius que hi hauria amb aquest canvi... vam decidir fusionar-nos. Continuem fent les activitats segons la nostra edat... però ara els equips de monitors treballen tots a una i els nens/es compartim moltes més coses... entre elles les excursions!!


Aquest curs som molts més que altres anys i per això estem força contents!! Entre primària i ESO serem uns 70-75 nens i adolescents apuntats!! També tenim noves incorporacions de monitors que estan deixant petjada... com l'Ignacio, a l'esplai, o el David, a Jovenívols. De moment ja hem fet dues excursions... la primera vam anar dos dies a la Saira i la segona vam passar tot un dissabte sencer a Àger. Va ser molt divertit! Vam tenir temps per coneixer-nos tots millor, per fer nous amics, per jugar a molts jocs i per passar un temps diferent. Ara sens comença a acabar el "xollo" i ja només ens queda una excursió al maig i cinc dies d'Esplai-Jovenívols!! Però de totes maneres, els gaudirem al màxim... i esperarem anhelosos les Colònies d'estiu i la Ruta... aviam si d'aquí uns dies us en fem cinc cèntims!!

De moment, res més, esperem trobar-nos algun dia per la parròquia!! Fins aviat!

Esplai-Jovenívols.


Ps. Podeu veure més fotos a: http://www.picasaweb.google.com/esplaisantignasi/