CATEQUESI

Recordeu que, de ben petits, quan cada setmana al sortir de l'escola entraveu a una parròquia on us esperaven un grup de nens i nenes que encara no coneixieu del tot i hi havia una espècie de "professor" que us preguntava "I per tu,qui és Jesús?" i vosaltres, avergonyits i murris, amb el cap cot i cara de rebregat, miraveu al terra en busca "d'ajuda celestial" fins que finalment li deieu amb un fil de veu: "No ho sé... "?

Doncs totes aquestes situacions i moltes més passen diàriament al grup de catecisme de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola on molts nens inicien els seus primers passos cap a una vida cristiana més madura mentre gaudeixen d'activitats molt més dinàmiques i divertides que les que et pots trobar en una simple classe de religió a l'escola.

Aquest grup de catequesi està format per 7 catequistes genials que ensenyem,amb 2 anys, a seguir el camí de Jesús mitjançant llibres, pel•lícules, excursions o fins i tot amb berenars en Setmana Santa i Nadal!

Per tant, aquest és un espai on els nens tenen la oportunitat de ressoldre els seus dubtes, compartir experiències amb els demés i sobretot, conéixer una miqueta més el nostre estimat amic Jesús, que està sempre amb nosaltres!