JOVES PROFESSIONALS


A la parròquia hi ha un bon grup de joves que passem dels 25 anys, molts hem acabat els nostres estudis bàsics (malgrat seguim formant-nos) i estem treballant. Participem de la Parròquia en la mesura que les nostres possibilitats i horaris ens ho permeten: anant a missa, col·laborant en les activitats comunitàries de la parro (Setmana de la Parròquia, Missa del gall, dia dels Sense Sostre,...) i participant activament tant de les activitats dels joves de St. Ignasi  (sortides, recessos, assemblees,...) com d'altres que organitza la Delegació de Joventut (Estacions d'Enllaç, pregàries,...).

Ara mateix som dos grups:  els anomenats comunment el Grup del Salva i la Chiqui, que ens trobem quinzenalment, i el Grup de "Revisió de Vida" que encara estem en procès de formació.

El grup de la Chiqui vam començar a caminar junt als 14 anys, quan vam començar Jovenívols, també ens vam confirmar junts. El grup del Salva va començar sent un grup de joves, la majoria monitors, que es trobava per fer revisió de vida. Fa anys que ens vam unir i hem seguit compartint la nostra vida i la nostra fe durant tots aquests anys. Ara, que ja passem tots dels 30 i que alguns ja tenim fills (millor dit filles!!) ens alegrem de poder mirar enrere i contemplar tot el camí recorregut, sabent que sense aquest grup i sense el Salva i la Chiqui, moltes coses no haurien estat possibles. Alhora mirem endavant amb la il·lusió de molts més anys de camí que ens queden per davant. 


El grup de "Revisió de Vida" som un grup de joves d'entre 23 i 28 anys que l'any passat, davant la necessitat de trobar un espai per compartir la fe i créixer i conèixer millor l'Evangeli i el missatge de Jesús amb joves que estiguessin en una situació vital semblant a la nostra, vam decidir trobar-nos setmanalment, amb el Marc Vilarassau de guia. Enguany estem reformulant la manera de trobar-nos, l'horari i altres aspectes per poder continuar endavant!