CONSELL

Tothom ho sap. En quant entres a la parròquia Sant Ignasi de Lleida t'hi sents com a casa, potser sigui pel tarannà de la gent que s'hi troba, o per la incessant activitat que es duu a terme o pel bon rollo i el caliu que impera a cadascún dels racons de la parròquia.

De vora els trenta grups que la formen, n'hi ha un que vetlla especialment pels joves de Sant Ignasi: el Consell de Joves, amb persones integrants dels diferents grups de la parròquia (esplai, jovenívols, confirmació, post-confirmació, joves professionals...) i altres persones que sense pertanyer a cap grup també hi formen part.

El Consell es reuneix periòdicament, i és en aquestes reunions on es defineixen les diferents activitats del curs, es comenten aquells aspectes d'interès relatius als joves i als grups als quals pertanyen i es treballen els ponts i nexes d'unió amb la parròquia, per tal de no "anar a la nostra" i poder fer Comunitat.

A més a més aquest any ens hem posat les piles amb el Projecte de Joves, on es marcaran les línies del que ha de ser el funcionament dels joves i per als joves de la parròquia de Sant Ignasi.