dilluns, 17 de novembre del 2008

El TRUC!


Qui s'en recorda del Truc? Uff, si gairebé no veig cap mà aixecada! Potser hauria d'haver fet una altra pregunta... Qui no coneix el Truc? Jolines! Ara si que hi ha mans aixecades!


Bé, el Truc és (o millor dit, era) un fulletó informatiu de la parro on surtien publicades les notícies més rellevants del mes al qual feia referència el fulletó. Suposo que us preguntareu perquè has dit "era", i perquè "jo no en sé res". Doncs resulta que l'últim Truc es va publicar ara fa 6 anys per 25è aniversari de la parròquia i ara des de l'Equip de Comunicació l'hem engegat de nou, mantenint la idea original però canviant-lo lleugerament. La idea és donar en format paper algunes de les notícies que es penjen al web de la parro, per aquella gent que no hi té accés. Que sapigueu que aquest dissabte ja ha sortit el primer número i que podeu trobar-lo a la parròquia!

No vull rebel·lar massa secrets , però us volia comunicar que aquest fulletó tindrà una "secció jove", on hi haurà una notícia que serà escollida del gradeblat!


cies

Xavi Garcia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sí home, sí, el truc... del Reibaj

no firmo per preservar la meva integritat física.

Casteller ha dit...

Fas tard...
Dissabte vaig dir, amb un munt de fotocòpies del Truc a les mans:
- Jo seré el proper mag de la Parròquia, perquè tinc un munt de trucs!!

JUAS JUAS JUAS

Me parto me parto me partoooooooooooo