dissabte, 15 de novembre del 2008

Missa de confirmació!


El divendres dia 7 de novembre, els grups de confirmació i post-confirmació vam fer una Missa conjunta a la Capella del Santíssim de la Parro. L’any passat ens vam adonar que, tot i que cada grup de joves treballa (i molt!) amb els seus respectius catequistes, sovint no hi havia contacte entres els joves dels diferents grups. Per això és va decidir realitzar cada tant en tant una missa conjunta que a més de permetre’ns compartir tots junts l’Eucaristia també servís per anar creant caliu de joves a la Parròquia. La primera missa de l’any passat va anar molt bé i per això ens vam animar a seguir-ho fent aquest any.

El nostre Rector, el Joan, va fer els honors en una Capella que es va quedar petita. Mireu les fotos!! Érem més de 50 joves amb els seus respectius catequistes ja que, a més dels grups de confirmació i post-confirmació també s’hi van afegir el grup de joves de l’Acadèmia Mariana i el grup de joves professionals del Salva.


Cada part de la Missa (pregàries, ofrenes,...) va estar preparada per un grup de joves. Vam treballar l’Evangeli del jove ric. Vam tenir una estona per reflexionar sobre aquelles coses de la nostra vida que ens lliguen com si fossin una cadena i ens impedeixen acabar de llençar-nos a la piscina de seguir els passos del Crist. També ens vam adonar que aquests lligams es poden anar trencant. Ens podem alliberar de la nostra cadena!! Tot això amenitzat amb un repertori de cants “astupendo”.

Va anar molt bé i va quedar clar que, tal com va dir algú durant la Missa “això del Crist i això de la Parro... ENGANXA!!



Seguirem informant d’activitats futures. Fins aviat!!



Marta Capdevila

1 comentari:

Anònim ha dit...

... i que continui ENGANXANT per molts anys més!