diumenge, 3 de maig del 2009

Algú m'ha enganyat?

Porto tota la setmana dormint entre 3 a 5 hores diàries, i des de divendres desviant la mirada de l’ordenador només per menjar, avui el meu cos diu prou, demà entreguem una “etapa primera” (no vull imaginar l’entrega del juny) de l’assignatura Projectes, per als que no coneixeu el funcionament de la carrera Arquitectura, simplement s’exprimeix en això, Projectes 1, Projectes 2, Projectes 3, i així fins a Projectes 10 (una per semestre,), i les altres assignatures? (els professors de Projectes ho negaran rotundament) però per desgràcia també existeixen.

Bé, aquí us poso un exemple d’una part de la feina, el projecte que realitzo consisteix en ordenar 14Ha de l’extrem sud-est del Prat, amb tot un programa llarg a complir (ja heu vist que sóc breu :P), l’organització i desenvolupament ja és al teu gust , ...el que us envio es l’assentament de la planta baixa, perquè us pugueu fer a l’idea.



Fa un parell anys érem els reis del mambo, feina excessiva, ben pagada, ara amb la crisis, entre nosaltres ens fem mal a veure a qui li surten els honoraris més barats (haurem d’aprendre de l’estil d’empresa Carrefour?), ... cap extrem és bo, hauré d’acceptar el que he triat, un estil de vida mogut si més no.

En definitiva, m’agradaria saber qui és aquest algú que m’ha enganyat?

Albert G.

4 comentaris:

ReGiNa ha dit...

Apa, àaaaanims!
;)
Una abraçada

Anònim ha dit...

Lo bo dels moments baixos és que un cop arribes al fons de tot, només pots pujar!!

Una abraçada! Seràs un gran arquitecte.

Tx.

Albert ha dit...

Eiss!! Com mola quan et fan un comentari, encara quedaré enganxat en això dels blogs :P

El problema és que no sabem mai quin és el nostre fons, i li tinc por.

Petons.

Albert

eloi ha dit...

Ei Albert! Crec que nosaltres (arquitectes) també ens deixem enganyar. Deixem que la gent "projecti" (en el sentit psicològic de la paraula... que no tot és arquitectura!)en els arquitectes tota mena de estereotips i això a la llarga ens fa mal. Ànims i una abraçada.
pd: Jo segueixo pensant que ser arquitecte mola molt... encara que ens estiguem tota la vida preguntant-nos què vol dir "ser arquitecte"!