dissabte, 24 d’abril del 2010

COLÒNIES ST.IGNASI ja estan A PUNT!

Nens i nenes, nois i noies, pares i mares.... agafeu-vos beeeeeen fort perquè.... LES COLÒNIES JA SÓN AQUÍ!!!!! (Ja som aquí!!!!-ja som aquí- Ja hem arribat!!-ja hem arribat- Ja som aquí, ja heeeeem aaarrriiibaaaat!...)


Aquest any tornem a la casa de colònies de Cal Candi- Camps de Vilarrasa, situada a en un poblet del Berguedà, anomenat Vilada (a 11 km de Berga). Allà podrem gaudir de 10 dies de jocs, tallers, teatre, música, gimcanes, excursions, eucaristia i moltes coses més... i amb vistes privilegiades a la Serra del Pinancel i el pantà de la Baells!

Quan? Del divendres 16 al diumenge 25 de Juliol (l'últim dia, dia de Pares! yuujjju!!) per tots els nens/es de 6 a 14 anys que vulgueu participar-hi!

Les preinscripcions ja estan obertes des de finals de març! Però, al loooro!!! no us adormiu perquè cal fer les INSCRIPCIONS ABANS del 18 de juny i les places ja estan començant a desaparèixer a un ritme vertiginós!!! Podeu passar de dilluns a divendres de 18h a 21h per la Parròquia St.Ignasi (Plaça Espanya, 4), allà us informaran de quan costen, quan és la reunió de pares, quins pasos heu de fer, etc. Si algú té algun dubte o vol informar-se millor abans de fer la preinscripció a través de la Parròquia podeu posar-vos en contacte amb la responsable i ella us informarà via telèfon, correu electrònic o mitjançant una entrevista.


Sabem que molts de vosaltres ja esteu ansiosos per apuntar-vos a les COLÒNIES d’aquest estiu. Els monitors i monitores de l’Esplai St.Ignasi ja fa un parell de mesos que hem començat a preparar-les i ja us podem anunciar que seran ESPECTACULARS!.


L’equip de monitors/es
de l’Esplai St.Ignasi.