dissabte, 29 de març del 2008

LA FAMÍLIA FESTUC (diga-li festuc diga-li pistacho....)

Hi havia una vegada un grup de creatius que van crear un poti poti, un poti poti familiar on s’hi aplegaven gags, i icones representatives de diferents sèries “domèstiques” és a dir on hi havia com a protas els membres d’una família.

Doncs bé, aquests creatius (tskv.cat) van formar una família anomenada festuc on tots els personatges portaven perruques de colors estridents (verd “pistatxo”, groc fosforito i carabassa o altrament dit taronja), i vestien de manera curiosa.


Qualsevol típica família domèstica (quanta redundància) està formada per un pare i una mare (en trobem exemples a Padre de Familia, the Simpson, Cosas de casa i evidentment The festucs). En la família festuc a més d’haver-hi un pare, en Tomeu (honrat amb el títol de VAGO- Verificador Autoritzat de Galetes Orfeo), una mare, la Margalida (escrupulosa, alhora que entusiasmadora) també estava formada per una nena (la Xisca, en plena adolescència mòbil amunt mòbil avall) i per un nen, Pep (tot ell enginyós i seguidor del seu pare).

Durant la Pàsqua dia sí i dia també la família Festuc va estar amenitzant les tardes de manera..... si més no peculiar, uns dies oblidant el guió, uns altres fent tomes falses, altres ..... perseguint-se.... però bé sense oblidar que al final de tot hi havia la Resurrecció (tot i que de manera mooooolt metafòrica).


Visca els Festucs!


Blanca Salinas.

6 comentaris:

Txaro ha dit...

Visca els festucs...!! peculiars però... eh!... amb gos, amb quadre animat... això sí que és una família!! ;)... aqui teniu els videos!

Sara ha dit...

Geeeeeeeeeeeeeeeenials!

Què bons els vídeos!

Tot i que el guió no s'entengués massa (ejem per la part que em toca), els actorassos van fer una feina brillant. Crec que feia temps que no reia tant (especialment el dia en què hi va haver el petit lapsus)!

THE FESTUCS POWER!

Casteller ha dit...

Boníiiiiiiiiiiissim

Mireu la coreografia de la cançó de les galetes Orfeo. En Tomeu sí que sap què és això d'anar "a contracorrent"

Unknown ha dit...

No tinc paraules, impressionant! (al final si que en tenia, jejejeje)

Fins aviat!
PETONS

Yuri ha dit...

Brutal! De debò, m'encanta que ho hagueu entès per fi ! La Família Festuc era una alegoria de la mort i la ressurrecció ! Gràcies per tota la publi que ens feu, jejeej !

Blanca Salinas Roca ha dit...

He tornat a riure molt amb els videos !!!!!!!!

QUINS MOMENTS!