dilluns, 24 de març del 2008

Tort i Dret

Sembla una tonteria però hi ha cops que determinades persones apareixen en un moment concret i màgic i fan que la resta del temps sol el vulguis passar amb ells, i això és el que hem va passar amb ells.

En una Pasqua determinada d’un any concret (la del Claver al 2008) van aparèixer sense esperar-ho i es van transformar en uns provocadors de rialles constants, potser per la seva simplicitat, potser per les seves tonteries, potser perquè ho deien sense guio, potser per les seves discussions, potser per les seves entrevistes, potser per les venes noves paraules , ... , així que Tort i Dret simplement puc dir-vos: Gracias, gracias i ... gracias!


Oriol Saura


Fins aviat!
PETONS




P.D – I evidentment també moltes gràcies a tots vosaltres ja que d’una forma o una altra m’he fet gaudir d’una Pasqua molt molt especial ;- )


6 comentaris:

Sara ha dit...

Tres hurres pel Tort i el Dret, un gran exitàs de la Pasqua!!!

Ori, si vols podem fabricar-ne uns clons per a colònies...

Txaro ha dit...

Ei ori!!! molt bé!! ja has fundat el club de fans?? teniu carnet??? jejejeje.

pd. el video haurà d'esperar al cap de setmana, perquè ocupa molt!

Anònim ha dit...

GRÀXIES, GRÀXIES, GRÀXIES!!!! a tots vosaltres tb!!!!

;) Tort

Txaro ha dit...

He hagut de partir el vídeo en tres per poder penjar-ho... en properes entrades penjaré altres gacs dels nostres estimats tort i dret!!

Yuri ha dit...

SI ja ho vaig dir jo que seríem la monda, gràcies per aquest homenatge que ens esteu fent al meu germanet petit i a mi, però crec que jo me'l mereixo més que ell al ser més gran !
Jijiji,

gràcies a vosaltres !

;) Dret

Anònim ha dit...

Que me parto i me mondo!
Volem més videos!

Gracias, gracias i ... GRACIAS!


Fins aviat!
PETONS

Oriol