diumenge, 25 de maig del 2008

Excursió per Lleida!


Aquest dissabte els nens i nenes de l'esplai i també els monitors hem pogut gaudir d'una excursió "atípica". La idea original era anar a la Mitjana, però tenint en compte les inundacions, trons i plujes espectaculars de divendres... dissabte vam decidir no anar al parc, per si de cas l'espectacle meteorològic es repetia, i fer una excursió alternativa a LLeida i a la Parròquia. Evidentment, Murphi va fer de les seves i no va acabar caient ni una trista gota,... excepte les de suor dels monitors de tant que picava el sol!!!






















Pot semblar que això de fer un dia d'activitats a la "Parròquia" no dóna massa joc... però la veritat és que el dia va passar volant. Al matí... acció!!! anar a buscar als despistats a la mitjana... una mica de futbol xino o esquimal (segons com t'ho miris), esmorzar, cantar i... gimkama de pistes pel carrer major...!!! (sort que cap nen va preguntar: com és que totes les proves estan relacionades amb animals o naturalesa!??). Finalment vam acabar el matí jugant al cementiri, nens i monitors a la terrassa de Sant Ignasi... la motivació de tots es respirava a l'ambient, riure, picar-se, jugar i sobretot gaudir de l'estona!











Vam dinar uns entrepans bonissims que cadascú portava, una mica de cançonetes... i dos moments estelars: primer, cantar-li el "anys i anys per molts anys" al Sorribes (13 anys!!) i segon... cantar-li una cançó alemana a l'Anika, l'amiga alemana de la Blanca... o era una cançó italiana?... què més dóna!!

La tarda va acabar al riu, on vam fer alguns jocs de rotllana,... un furor que va ser bastant espectacular... (boquea, boquea...) i una cursa de croquetes plena de nens marejats!! En definitiva, una gran excursió per acomiadar el curs... ja que el proper dissabte serà l'últim dia d'esplai d'aquest any! Serem capaços d'aguantar els dissabtes sense sentir els crits, els riures, les queixes i les emocions de l'esplai? sense els acudits de l'ori, sense les idees d'última hora i sense els comentaris espontanis dels nens?





Monitors d'Esplai

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Lo dels meus acudits te fàcil solució: un acudit setmanal aquí? Lo altre ... per desgracia es inevitable! Sort que durant l’estiu com a mínim ens anirem veien els dissabtes perquè sinó ....

Fins aviat!
PETONS

Sara ha dit...

Un dia genial! Sort que no vam anar a la Mitjana (estava tota enfangada)!

(I sí que va ploure, cap al tard, però va ploure... així que el beure me l'haurà de pagar el Lluís a mi i no jo a ell! Jejeje)