dimarts, 1 de juliol del 2008

RUTA de JOVENÍVOLS


Se'n parla durant l'any; es recorden les anècdotes passades i s'intueixen les futures rialles dels Jovenívols enmig de la natura... arriba la Ruta de Jovenívols!

El cap de setmana passat els monitors de Jovenívols ens calçàvem les botes (alguns per inaugurar la temporada d'estiu a la muntanya i altres per seguir-ne gaudint) i anàvem a preparar la ruta. Aquest any sortirem des de Viella i finalitzarem la nostra fantàstica setmana a Pont de Suert. L'objectiu muntanyenc bàsic serà coronar el Besiberri Sud amb tots els nostres cavallers de muntanya! Però de ben segur que també riurem, cantarem, grupinyarem i farem molt el jovenívol!




Nosaltres ja vàrem poder fruir de les meravelloses vistes, de la serenitat d'allunyar-se de la civilització per uns dies i de poder omplir el sac d'anècdotes amb molts nous ingredients... Ara, només manca acabar d'embastar els últims fils per poder marxar el dia 25 de juliol amb moltes ganes i il·lusió!




...Així que ja ho sabeu, els nois i noies d'entre 14 i 16 anys hi esteu tots convidats i convidades, poseu-vos les botes i amunt!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines vistes! quina enveja! Que tingueu molta sort!

Joves Sant Ignasi ha dit...

Aix!! Quina nostàlgia!! És el primer any que no vaig de ruta des del 1999!! Qué fuerte!! Que tenen la muntanya i els Jovenívols que enganxen tant??!! Passeu-vos-ho molt bé i exprimiu cada segon que passeu allà.
Marta

Casteller ha dit...

Li donarem records de part teva al Llac Redó, al "canyo" que treu aigua que fa punxades al cap, a la Restanca, a la font del Ventosa, al lloc superxungo on caure de cul a terra és lo més normal del món, al Willy del Pla de la Cabana, a la font de Llubriqueto, al Bessiberri, però per sobre de tot,... AL BOSC DE FENERUI!!!!!!