dissabte, 22 de gener de 2011

...entranyablement als nostres joves de la comunitat cristiana parroquial de St. Ignasi

Acabem de començar el nou any 2011, i celebrem el 34 aniversari de la fundació d’aquesta parròquia de Sant Ignasi. A propòsit d’aquests esdeveniments voldria dir-vos que us estimem i que us necessitem, i que agraïm la vostra pertinença i participació en els serveis de la casa. Ens acompanyeu, doncs, però val a dir que també us acompanyem, també rebeu el testimoni i l’ajut de tots els altres (dels més petits i dels més grans). Potser tot això està essent possible perquè en la comunitat trobeu l’esperit d’amistat de Jesucrist, és el que en diem l’Esperit Sant.

Necessitem de la vostra vitalitat, creativitat i imaginació, tant per anar obrint i travessant nous reptes, com per a continuar mantenint-nos en la solidesa de les roques dels nostres fonaments. Cada vegada que us engresqueu per la manera de ser de Jesús, que us identifiqueu en la seva forma de viure, que expresseu tot això en accions concretes, que poseu en joc allò de la vostra vitalitat, etc, us esteu cristificant la vida, ... us feu portadors de l’esperança del Regne de l’amor de Déu.
Ànims i endavant en aquest nou any que comença, en les vostres responsabilitats de joves, en la vostra acció generosa en la parròquia, en tot allò que aprengueu d’aquesta comunitat. Que Déu us beneeixi amics joves, que Déu us beneeixi!

P. Joan Suñol Bosch, rector