dilluns, 22 de desembre de 2008

Portada del Pessebre


El camí ja fa temps que va començar... Per aquestes dates però força temps enrera una família havia iniciat una ruta de descoberta i d’encontres. Es trobaven en camí, un camí que no sabien ben bé què comportava ni cap a on els portaria però sens dubte era un camí viscut amb intensitat. Es tractava doncs, d'una ruta de Fe, una ruta basada en l’Amor que es tenien Maria i Josep, un Amor que volien transmetre al Fill de Déu... . Un recorregut que comportaria la Bona Nova al món... un pas a pas, un poquet a poquet que canviaria el món. I ells, ells no ho sabien. Vivien amb senzillesa i naturalitat un moment tan important.

El millor d’aquella història entre Maria i Josep és que el seu camí de Fe, el seu camí de descoberta, d’incertesa ,d’intriga i emoció però sobre tot de VIDA, encara és viscut avui en dia arreu del món. Encara avui hi ha joves que caminen, joves que busquen i joves que actuen i volen portar la Bona Nova al món o simplement a un petit racó de la Natura perquè arreu es faci saber que Jesús és entre nosaltres per viure la vida amb Amor al nostre costat.Portada del Pessebre (Joves St. Ignasi) 21.12.2008

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin goig que fa!! Quins paisatges! Quin caliu!! Quina enveja!! Què waaaaai!! Espero l'any que ve poder compartir-ho amb valtres!!!

Una abraçada

tx

Sara ha dit...

Em sap greu no haver pogut venir... A veure si l'any vinent.

Un petonàs