dilluns, 19 de gener del 2009

Crònica del passat dia d'esplai

Dissabte dia 17 les coses es van posar molt interessants a l'esplai. Érem uns 25 nens i la presentació del centre d'interès consistia en que "la pobra" de Vilaesplai (Sandra) era acusada de robar una bufanda a la senyora de l'alcalde (Roser). Veient això, el sector dels rics del poble decideixen portar a la pobra a judici. S'ha de fer justícia! Però les forces estan molt repartides: els pobres de la vila donen suport a la "acusada" i els rics a l'alcaldesa. Però,... atenció!! Quan sembla que els pobres estiguin a punt de perdre... apareix el Pescador (Miquel) amb proves que demostren que l'alcalde és culpablede corrupció i de negociar amb els mafiosos per tal de beneficiar-se del recorregut de l'AVE. Finalment els pobres guanyen el judici contra els rics.


Després, el grup dels petits han fet una gincana per la Seu Vella, un joc de pistes. I segons ens han explicat, s'ho han passat molt bé! Els grans ens hem dividit en dos grups per tal de preparar les actuacions del diumenge 18: el dia de la parròquia! Les més grans han preparat una coreografia de mímica i els altres hem preparat una cançó dels PastoretsRock: "la masovera". Les preparacions dels balls amb els grans és van aconseguir molt fàcilment gràcies a lagran compenetració que hi havia entre els monitors i la bona disposició dels nens!! Tot va anar sobre rodes i fins i tot vam poder jugar al cementiri els últims deu minuts!

(les fotos són del dia de la parròquia i les actuacions que van preparar)


Miquel Palau

1 comentari:

Txaro ha dit...

Quina gràcia tots els nens!!! Quina llàstima haver-m'ho perdut! Pel que dieu va ser ASPACTACULAR!!!! Ja tinc ganes de que torni a ser el dia de la parro!!

(per cert, visca els monis de l'esplai... que s'ho estan currant un muuuuuunt!!)