dimecres, 6 d’agost del 2008

Crònica sobre "El violinista sobre la teulada"

Com ja sabeu alguns, l'Oriol juntament amb un bon grapat de súper actor i súper actrius dels Magraners van representar "El violinista sobre la teulada" el passat 4 de Juliol amb més de mitja hora de retard, però que l'espera va valer molt la pena. L'actuació per part del nostre estimat amic va ser magistral, sobretot m'agradaria destacar el moment en què pren el paper de catequista del poble i totes les noies bavegen escoltant-lo. (Teniu una foto de l'escena)



Evidentment no va faltar un detall particular d'ell, una petita imitació del Bruce que va passar desapercebuda per la gran majoria del públic.

Per qui no va tenir la gran joia de disfrutar aquest esdeveniment, tinc una bona notícia, degut al gran èxit de l'obra és tornarà a fer una segona sessió a començaments del curs vinent.





Xavi Garcia

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Jajajajajajaja
Encara no puc dir res!
Gràcies!

Fins aviat!
1abraçada

Anònim ha dit...

Bueno, bueno... doncs res, aquesta anirem a veure-la, no?¿ (quin remei!, jajaj..)

Petons!

pd: Ori, si algún dia et famós, no t'oblidis de nosaltres, eh?¿

Txaro ha dit...

La última foto... aix la última foto!!! jajajajaa. SAaaaaauraaaa... latiiiiiiin looooover, casanoooova!!!! jajajaja... ni al teatre te'n deslliures!!!

M'apunto a la propera representació!!! quan? on? com?

Joan Peran ha dit...

Hola, som un grup de teatre de Mataró, a prop de Barcelona, i estem interessats en preparar el muntatge sobre el violinista sobre la teulada. La pregunta que us fem és si ens podeu fer arribar el text i les partitures que heu fet servir. Us estarem agraïts.
Ens podeu fer arribar la resposta a joan.peran@gmail.com. Gràcies