diumenge, 5 d’octubre del 2008

Carta del rector de la parròquia als joves.

LLEIDA, octubre de 2008

Estimats joves:

L’altre dia em deien que si em podia dirigir a vosaltres ara que comencem el curs 2008-09, ho faig encantat i no sense ganes d’animar-vos. Vosaltres formeu una part important de la nostra Comunitat Cristiana Parroquial de Sant Ignasi, us estimem i us necessitem.

Us estimem per tot el que sou de vitals, inconformistes, creatius i plens d’energia imaginativa; i pels vostres valors d’entrega i fidelitat a la causa de l’evangeli de Jesús (cadascú a la seva manera!). Us estimem encara que ens porteu algun mal de cap en preguntar-nos el perquè de totes les coses, i també quan us equivoqueu (això ens passa a tots!).

Us necessitem perquè amb vosaltres podem anar avançant, sense que les coses del passat ens lliguin, i només ens ensenyin. I també perquè tots junts participem del lideratge a l’hora d’anar construint un nou futur, més fratern, més humà, més just, més solidari, menys complicat, i més com vol el vostre cor.

Endavant, amics joves! Amb les vostres activitats segur que fareu coses magnífiques, i segur que aprendreu a estimar una mica millor.

Be, i no vull passar-me de massa lletres, podeu comptar amb mi!

Gràcies: Joan Suñol Bosch, rector.

2 comentaris:

Sobre e-deuk ha dit...

Això sí que és un rector!!!!
una abraçada ben forta

Pilar Agustín ha dit...

Gràcies per aquestes paraules! Son una font d'esperança i d'ànim per seguir participant de la parròquia en la mesura del possible.