dijous, 4 de desembre del 2008

Sortida a portar el pessebre

Dades de la sortida:


  • Sortirem el diumenge 21 des de l'estació de trens (allò en forma de balena) a les 9:10 (hauríem d'arribar una estona abans perquè el tren no espera)

  • Pararem a Àger i pujarem un pessebre realitzat per joves del Pub més concorregut de Lleida. El "Pub Ròquia"!!! (ho sé,... sóc molt bo!)

  • On el pujarem? Doncs a l'ermita d'Oroners, que queda a una estona (poca) caminant des de l'estació.



  • Allà dinarem, farem gresca, xerinola i alguna pregària i tornarem a baixar a buscar el tren. Arribarem a les 19:55 a l'estació de Lleida, amb temps suficient per arribar a les Confirmacions.

No hi ha excuses per no venir! Obligatori, sobretot pels més petits!!!! Podem anar fent llista


Samuel de la Fuente








ps. si algú ha d'assistir a les Confirmacions com a confirmand o monitor/catequista, hi haurà algun cotxe que baixarà abans cap a Lleida. O fins i tot pot agafar un tren abans (a les 13:38).

ps2. Els monitors de l'esplai, potser que vingueu a entrenar-vos una mica físicament perquè almenys la vostra derrota no sigui per més de 5 gols!

6 comentaris:

Txaro ha dit...

Els monitors de l'esplai s'entrenen cada dia mental (aguantant les dures proves de psicoEsplai i fent de monitors, fent fer silenci als nens, jugant amb ells) espiritual (les misses, pregàries i altres) i físicament (posant penjadors, estanteries, aixecant nens i posant i treient l'aparell de música!!)... per que són uns motivats...!!

Però no els hi caldria pas... ja ho comprovareu el dia del partit!!

Salva ha dit...

Per curiositat, vas arribar fins a les runes del poble també?. A part del camí marcat, s'hi pot anar també pel costat de la via del tren?

Anònim ha dit...

Salva, la foto del mapa està treta d'internet... per saber la zona, no facis cas de la linia marcada!!! :)

tx

Salva ha dit...

Ja veig prou clar, la línia del mapa no és cap camí que vagi de l'estació fins oroners, només volia saber si apart del camí que hi ha , es pot anar també pel costat de la via del tren.

Casteller ha dit...

Salva, em vaig baixar l'ortofoto de l'institut cartogràfic, i hi es pot anar pel costat de la via del tren, el "problema" són els túnels, ja que hauríem de passar-hi per dins. Si tenim els horaris de pas, ens ho podem plantejar! Pot ser xulo!

Salva ha dit...

Gràcies, només volia confirmar que s'hi podia anar per la via. M'ho havia semblat pel planells de l'alpinat. Gràcies altra vegada per la informació, era curiositat personal.