dimarts, 19 d’octubre del 2010

PRIMERA TROBADA DE JOVES!!

No és ni l'APM, ni Tonterias las Justas ni Fama Revolution...
Però si!!! La parròquia Sant Ignasi ja és famosa arreu del món!!! hem sortit a la tele!!!

Fa uns dies van fer un especial del barri Instituts-San Ignasi al programa l'Àtic de la Manyana TV. I com no podia ser de cap altra manera, cap allà que se'n van anar el Joan Sunyol amb la Lina, la Trini, la Blanca i la Cris! Mireu que guapes surten a la foto!!
Estem intentant penjar el video al blog, però l'edició està sent algo lenta... tranquils que tot arribarà!


Bueno, al lio!
Ja fa vora un mes que ha començat el curs (diga-li curs acadèmic, diga-li curs parroquial...) i el Consell de Joves ja s'ha trobat un parell de cops per enxufar de nou la màquina, que durant l'estiu sempre es queda en standby.

Si l'any passat la vam liar al festival de la parròquia, aquest any no hem de ser menos. Si l'any passat vam portar el pessebre, aquest any la novetat serà la de tornar-hi per recollir-lo. Si l'any passat vam anar a les Obagues, aquest any també agafarem les bicis (qui en tingui!) i marxarem de cap de setmana! I si teniu idees pel nou curs porteu-les que segur que molen i ja buscariem la manera de fer-les realitat.

Ja veus que aquests són alguns dels eventos i aconteixements que com a joves de la parròquia no ens podem perdre!
A més a més durant l'estiu hem anat fent feina amb el projecte de Joves de la parróquia de Sant Ignasi i ja casi està enllestit i volem fer-vos cinc cèntims de com ha quedat.

No m'enrollo més. Esteu tots convidats a la primera trobada de joves del curs. Serà el divendres 5 de novembre a les 20.45 h. Allà presentarem les activitats del curs 2010-2011. Porteu les vostres agendes que us ho heu d'apuntar tot; així ja no podreu dir: "ah, jo no ho sabia..."

I si després de la reunió encara queden forces de tota la semana, podem anar a sopar alguna cosa per ahi o demanar unes pizzes.

Ens veiem per la parro!

Víctor. Consell de Joves.