dimecres, 22 d’octubre del 2008

Inici de l'esplai: Un poble dividit per l'AVE

Aquest dissabte passat, 21 nens i nenes van iniciar l'esplai. 21 nens i nenes que van poder gaudir de dues hores en les quals hi va haver cabuda per poder conèixer els monitors que tindran aquest curs i conèixer els nous companys amb els joc.

Després de jugar una estona per la planta baixa de la parròquia, hem pujat ben ràpid per conèixer quin serà el centre d'interès d'aquest primer semestre. Ho hem fet mitjançant una petita obra de teatre representada pels mateixos monitors. Aquest any, tot succeeix en un poble pel mig del qual ha de passar l' AVE i, aleshores, quedarà una part afectada i alhora beneficiada per la recompensa econòmica que els dóna l'estat. Un cop representat el centre d'interès, els monitors s'han presentat un a un i per si queda algun dubte sempre hi ha temps perquè els nens i les nenes preguntin el que calgui!!!
Un cop presentat l'equip de monitors només queda que els nens es coneguin entre ells i els monitors també coneguin els nens, ja que déu-ni-do els nous que tenim!!! Per això baixem a baix i juguem a diferents jocs de coneixença: el pistoler, la manta i d'altres una mica més moguts, com ara el futbol xinès!!!!

Després de suar la camiseta toca saber amb quin monitor anirà cada nen, però ja no hi ha temps per a més, llàstima!!

Podeu veure més fotos a la Galeria Fotogràfica de la pàgina web (aquí).



Xavi Garcia

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca l'esplai!!!!

Txaro ha dit...

FElicitats monitors!! la currada anterior i el cansament posterior va valdre la pena... els nens van gaudir un munt!!! i els monitors van jugar com els nens... ai, vull dir "amb" els nens!!

Endavant!

Unknown ha dit...

Encara recordo una rialla magica ….

Fins aviat!
PETONS