dilluns, 8 de novembre del 2010

JOVES PROFESSIONALS


A mesura que es va creixent, la vida va passant etapes i estats. Quan s’acaba l’etapa d’estudiar, comença la de treballar. Així doncs en quan comencem a treballar, sembla que de cop ens hem fet més adults, però realment continuem sent joves, però JOVES PROFESSIONALS.

Doncs bé, a la parròquia hi ha un grup de joves professionals. I més d’un us preguntareu: Que fan en aquest grup?

Doncs ens reunim cada 15 dies, al vespre i treballem temes de Fe, actualitat, política, vida laboral, vida quotidiana, relacions amb els demés, fins i tot, com que gairebé tots estem aparellats, també es pot parlar de temes del món de la parella, i també del món dels fills, doncs també n’hi ha que són pares.

Ja hem començat el curs, i ja portem 3 reunions. Som un grup obert, seguint l’esperit ignasià i de missió que caracteritza a tots els que formem part de la parròquia, per la qual cosa, si algú està interessat en informar-se, que no dubti en dir-ho. La majoria dels membres d’aquest grup, també participem en d’altres activitats dins de la parròquia, ja sigui com a monitors, acompanyants, catequistes, equips de treball, pregàries, etc.


I més o menys, com diria aquell famós conill que rossegava pastanaga,
ESTO ES TODO AMIGOS