dimarts, 30 de novembre del 2010

Visita del grup de Postconfirmació a la Residència Cor de Maria




El dimarts al vespre alguns joves vam anar a la Residència del Cor de Maria, (a l’avinguda Catalunya).



Us preguntareu què se’ns hi havia perdut allà? Doncs, simplement vam anar a explicar com ens ho passem de bé els joves de la parro. Ens esperaven prop d’una vintena de noies i un parell de religioses ben eixerides. Els vam explicar que som una colla de nois i noies com qualsevol altra, ens agrada passar-nos-ho bé i implicar-nos en tot allò que ens envolta; ens mouen unes inquietuds i uns ideals com a tots els joves.



Així doncs, els vam fer cinc cèntims de tot allò que es cou per a aquest curs entre els joves de la parròquia: la portada del pessebre, superar-nos encara més i guanyar la cursa de llits, la sortida de joves, el sopar de final de curs... Així com també, la distribució de tots els joves en diferents grups: confirmació, postconfirmació, joves professionals...


També van venir amb nosaltres un parell de membres de la delegació, que van parlar de les diferents propostes per a aquest any i els van repartir el calendari d’enguany.
Ja per acabar, les vam animar a participar de les misses més “joves”, aquelles en què ens poden trobar més sovint. Fixeu-vos si vam tenir èxit que aquest diumenge un parell d’elles ja van venir a saludar-nos! :)


Aaaaaps i no us penseu! Pregunteu-los al Genís i el Nicu com són aquestes noies... que n’hi ha que ja en van clitxar alguna!!!

Maria Reimat i Xavi Aiguabella